Saturday, March 19, 2011

Dutch Lady 456 New Packaging

Posted by ImpianHomes at Saturday, March 19, 2011
Reactions: 
Troot trooott.. asben ckp my mom called maghrib td.
aku xde kat umah. Gi klas upm.

mom: dh tgk iklan dutch lady kat tv?

asben: Belum tgk lagi Maktah. (my step mom sejak umo 4 taon. Mak kandung dh meninggal dunia masa umo 4 bln. Tapi dah mcm mak sendiri dah) 


Pastu masa aku dh blk klas and kitorg tgh tgk final raja lawak tadi terpacul lak iklan tu.
Chup! tahniah kepada Man.
He deserved it.
Aku mmg sker lawak Man & R2.
Balas pun not bad. cuma byk lawak double meaning ;)


Gamba ehsan gugel: Finalist Raja Lawak. Ni gamba lama. Kebetulan kedudukan dah ok dah.
1. Man
2. R2
3. Balas
(^_^;)




Btw, tahniah juga kpd Datuk LCW yg berjaya menumpaskan Lin Dan from China di Kejuaraan  Badminton All England baru2 ni.


Best gile kitorg tgk Live pastu esoknye ulangan pon aku tgk lagi.
Memula dag dig dug jugak sbb sblm ni 2X tgk, kalah.
Tapi kali ni datuk byk tektik baru.
If kekalkan rentak sebelum ni, Lin Dan dh bleh baca dah.
No more this time. Datuk lebih cool dan bangkit dr badi kekalahan.
Mati kutu Lin Dan dek serangan Datuk. hehe best best.
Syabas coach baru juge.


Lagi satu, sokongan padu org Malaysia kat sana pon best.
Mmg nampak Datuk LCW bersemangat.
Dah abis tu, byk LCW sign otograf.
Yela penyokong dh bersorak abis-abisan :).




Ok tersasar lak. Back to the topic.
Dutch Lady dah new packaging.
Then aku gugel..
Terjumpe posting kat blog ni.

Ok ni dia yg age 456.
sok nak carik kat Jayen aka Giant lah ^_^

- My youngest son: Muhammad Dinie Iskandar -


Meh la aku share sket gamba2 masa dinie shooting kat studio for Dutch Lady Print Ads..
v
v

Left: Dinie. Right: Abg Danish. Baru sampai kat studio di Damansara @ 9am. bekfes dulu. A day b4 Ramadhan 2010. Esoknye start poser dah. seb baik masa ni lum poser. Kolo tak letih gak.

Fuh kolo dpt sebijik best ni. ade anyone nak kasi free tak? hee..

Dah bekfes boleh start. "Ok adik, u do like this.."

Jump!

Ok break have a kitkat 

Dalam byk2 posing, last2 duduk ngadap lappie ni yg diorg choose for packaging.
Gamba laptop kat sudut kanan lak, me & hubby duk layan tenet. 
Sbb shooting lama gak 9am - 3pm.

Hehe itu lah kesah nyee.. ^_^







6 comments:

mz said...

laaaa..tu anak ko ke fara? payment masyuk x?hehe ..anak aku pon minum susu ducth lady 456 gak..-masz

~Fara said...

oo nelli minom susu tu eh.. hehe payment boleh laa.. saje je suke2.

masa tu membe aku ckp DL cari budak. swoh emel gamba dinie. aku upload la gamba2 utk diorg. x sangka lak selected.

http://me-and-typewriter.blogspot.com/2010/06/latest-pix-of-muhammad-dinie-iskandar.html

Yan said...

Wah.. best nya.. contract berapa tahun ek?

anak no 2 akak dulu penah jd model Giant for raya in 2008.. Tapi dia bit kaku..

~Fara said...

contract setahun kak yan.. wahh ok tu kak yan model giant.. hehe sama la. anak sy pun 1st time. shy2 ;)

mz said...

nak masuk kan neli jugak la..how ek?hehee..bg emel add depa fara:D

~Fara said...

dah pm fb ko masz =)

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review