Monday, April 4, 2011

Buku Sekerap + Che Det

Posted by ImpianHomes at Monday, April 04, 2011
Reactions: 
Danish ade homework BM..
Kene wat Buku Skrap..
Citer ttg Tun. Dr. Mahathir..


Zaman aku skolah kecik2 dulu..
mmg selalu la asik kene buat buku skrap ni.
Wat kajian Sejarah.. Geografi.. etc.
dulu buat manual je. (Form 1 tahun 1991)
tulis tangan.
mana la ade komputer ni. Internet jauh sekali.
Kat tingkatan aku tu ade la sorg budak yg parents dia ade komputer ahaks.
Masa tu kagum gile la tgk hasil keje dia taip pakai komputer.
kami yg lain tulis tgn je ^^


Seb baik nak buat font fancy2 tu aku takde masalah.
abg heri aku (abg sulung) seni sket. pandai melukis, mengukir, bertukang etc.
tapi dia sekolah asrama penuh kat STAR, ipoh.
Bila dia blk cuti skolah aku mintak tlg lah hias2 buku aku tu.
Yela nak harapkan aku.. heh kerastangan. kuikuikui..


Ok pastu ni anak sulung ade homework utk subjek BM.
Simple2 je budak darjah 3.


Skarang ni digital je. Dah ade software. Takyah susah2.
Donlod free kat website. ade sket dpt free features.
Kolo nak lebih2 kene upgrades & pay USD.
aku guna yg free je.


Ni la dia hasilnye ^_^








Ok tak? Not bad la free software ni.
Senang banget deyh.
So, sesape yg minat ngan digitalscrapboooking leh la gugel daisy trail.
donlod free software dia.

Aku tgh bz skarang.
xde masa nk godek2 sgt.
Dah free2 time nanti nak main2 design.
Letak gamba anak ke.
Really fun. Leka =)

~ daa ~













2 comments:

Yan said...

sekarang b scrap anak2 dah canggih manggih. kita dulu tulis tangan je.. paling2 type writer.

~Fara said...

hehe tula kak yan.. downloaded software ni pun sng nak guna =)

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review