Saturday, August 23, 2014

Sebelum dan selepas rayer 2014

Posted by ImpianHomes at Saturday, August 23, 2014
Reactions: 
Sebelum rayer turun 2kg... lps rayer naik 2kg... ahakss... So, kene kurus blk nih... byk bende kene setting in order to lose weight. Hurmm semua tu aku citer kat blog ku yg satu lagik... khas utk diet program.. ni link nye.. sila klik kat sini -->  Jom Fit For Life

Lately berat aku senang sgt naik. Nak turun punye la seksa.. yela dulu masa muda poser sunat je dh leh kurus blk. Tapi skrg ni bila dah makin MUDA ni... aihh payah sungguh. Salah satu sbb nye metabolisme dah menurun. sbb metabolisme ni berkadar songsang dgn usia. Fuh x sangka igt lagi ilmu sains masa spm dulu hikhik...

So pendek citer nye skrg ni aku tgh bz berjuang turunkan berat badan . BMI x cantik. updates kat blog satu lagi tu lah.. macam2 cara aku buat..
1. Mind setting nak diet bukan utk kurus shj... tapi utk sihat!

2. Add fb kevin azhari - pakar fitness malaysia
3. Add diet apps kat phone - citer details kat blog--> Jom Fit For Life
4. Beli majalah rapi etc
5. byk membaca tips2 kuruskan badan
6. igt lagi nnt aku tambah lagik huhu


Nak kurus!!  ^_^

0 comments:

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review