Saturday, March 2, 2013

Sepinggan ajerr

Posted by ImpianHomes at Saturday, March 02, 2013
Reactions: 
Skrg ni rasa badan naik ckit. Nak kene diet manja2 ni. Ok pagi ni rasa berkobar2 nak diet. Tiba2 kul 11:00am mak mentua dtg bertandang ke rumah. (Duk Taman sebelah je pun). Mak baru lps masak2 then dtg anta MAKANAN. Sambil tu nak main2 ngan my baby kembar umur 7 bulan. Tapi tido lak, diorg every time  lps mandi pagi & ptg mmg terus ngantuk n tido. Yelah badan dh selesa. 

Gulp!  Ada nasi lemak, telur rebus, sambal nasi lemak power, rendang ayam. Masakan mak mentua ku mmg sedap. Air tgn mak lah katakan - ok esok saye start berdiet.. huhu hihi bila nak kurus asik pospone jek.

Pastu check m2u. My boss wat online transfer from bank Alliance mlm tadi. Haiyaa x masuk lagi coz  it takes 3 working days for inter bank. Pasni aku nak create acc Alliance lah. So, transferred on da spot. 

Called customer service Alliance they said syarat nak bukak saving account di Alliance: bring deposit RM 250 & IC that's all. If got letter from company, pay RM 30 only. Nanti aku kene bayar yg RM 250 tu tapi xpe lps tu boleh draw semula ahaks. Masuk ke Tabung Haji lagi bagus.

0 comments:

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review