Saturday, March 9, 2013

Move Out

Posted by ImpianHomes at Saturday, March 09, 2013
Reactions: 


Kitorg merajuk dgn jiran sebelah! So, kitorg nak pindah rumah lain.

Haha takde maknanye... InsyaAllah awal bulan depan kami nk pindah. jadi bulan ni merupakan bulan packing barang. Amat la berchinta nye patik ye puan2 dan tuan2 hamba.. mana nak start nih? huwaa byk nye brg.

Bukan barang ape pun... brg yg perlu di sisihkan atau di BUANG lagi byk aku rasa. 5S ler gamaknye. Masalah problemnye seems like aku sorg ler yg akan mengerjakannya memandangkan hubby bz keje & anak2 bz skolah. 

Tak mng tgn la. Dgn keje2 rumah, twins baby age 7 months, dgn "work from home" aku.... gosh.

Last2 aku start dgn BAJU. Byk baju nak kasi org. Ade byk rumah anak yatim sekitar sini. Baju lama yg masih elok lagi cuma dah x muat. Anak2 dh tinggi2. Adekah aku meninggi? Tentulah tidak. Lebih kpd melebar sebenarnya.

Hope cpt la dpt setel baju ni. Nak fokus bende lain lak. Yg problem nya baby kembar aku ni xleh berenggang sgt. Time diorg jaga, kejap je ralit tgk tv pastu rengek nk dukung. 2 org lak tu. Kene la gilir2. 

Dulu masa abg2 dia baby sama gak. tapi aku kendong je pakai beg baby carrier tu kulu-kilir mengemas rumah. Sekarang ni 2 org guane aku nak kendong 2 org ahha.

Takpe takpe chaiyok2.. Semoga dpt setel kemas on time. Dlm screening aku rasa dlm 60% boleh disisihkan nih. Mls nk bwk byk2. Mana yg tak penah guna just buat pekasam aje dlm stor tu mmg gudbye. Yah i like stor clearance.

Mana yg boleh jual aku jual. So far, kerusi urut Gintell dh selamat org beli also few other things. Kerusi urut tu awal2 beli je berkobar2 pakai. Pastu x guna sgt. Dah la makan space.

Ok lah nak setel keje lain dulu. Nanti aku taip lagi. bye-bye diary bucuk.

p/s;
Lepas je N3 ni aku tukau url blog ni dari http://me-and-typerwiter.blogspot.com kepada http://farrahoneydew.blogspot.com 

4 comments:

HAW said...

Hi Fara!..

Fara said...

Hi haw.. Long time no c..

Haw Matahaw said...

laa!.. tersalah masuk tempat komen pulak.. patut laa tetiba kluar crita pasal tong gas.. huhu

Fara said...

Hehe

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review