Wednesday, November 24, 2010

school holiday

Posted by ImpianHomes at Wednesday, November 24, 2010
Reactions: 
yey-yey dah cuti skolah.. danish suke la. naik ni danish drjh 3. dinie masuk tadika. now, kul 2 pagi hari rabu 24/11/10. 30/11/10 (selasa next week) kene present proposal SMM5990. aku berazam siang je nanti nak siapkan slides ni. pastu bole relax. jum-ahd pun abg ckp nk jenjalan mkn ikan bakar kat umbai, melaka. hotel x book lagi ni. kol2 semua fully booked.

pls fara. tlg la siapkan keje awal2. pastu emel kat dr. pu3. kan sng. ni tidak. suke sgt wat kije last minit. ok ok i promise. today, rabu mesti SIAP!!

haihss lama nye x update sini. wendu lak kat blog ni. ape nak citer eh. smlm isn patutnye p bangsar dinie ade casting for McD. but cancelled. tp xpe smlm ber4 p unikeb bangi. alhamdulillah.. gud news for us.

mata aku ni today gatal sgt. resdung la ni. xde lak mkn seafood. skrg mmg pantang seafood. x mkn langsung. haih nak wat cane. apesal ntah gatal jugak. asik tenyeh je. minyak kelapa dara dah abis lak. kolo minum/mkn minyak kelapa dara kurg sket gatal.

ok skrg ni xm dah setel. bestnye tinggal proposal. mentang2 lama lagi (30/11) aku buat lenggang kangkong. x saba nak membaca. byk betul aku beli buku/majalah sebelum ni tp x dan nak baca. bz esaimen. abis present proposal leh la baca semua.

skrg ni byk masa free dpt la selalu ngaji quran byk sikit helainye. sblm ni alasan bz. skrg ni no more excuse ok.best. rasa tenang jiwa.

pasni free2 aku nk wat kek coklat kukus. igt nant nk wat makan2. skrg ni rasa nak blaja men gitar. aritu ushar gitar kapok kat giant rm159. bestnye kolo geti men gitar. byk gak ushar tutorial basic kat utube. lagi satu ade keyboard letrik kat giant rm80. syiok gak tu. hehe aku ni buta seni tgn pun keras. tp rasa nak learn sumthing new. luar dari kotak.

ha pasni leh gak menconteng katun. pastu rasa nak blaja menjahit. tp this one kene tgu abis master kot. next sem bz ngan FYP. nak blaja wat cupcakes, mengait, bla-bla-bla.

ahh kadang2 ter pk lak result sem nih. seram nye. Ya Allah, buka kan lah pintu hati & lembutkan lah hati lecturer2 ku agar memberi 'A' bagi setiap subjek. aminn.. cuak siot.

skrg ni semangat berkobar2 nak kurus tp malasnye kuasa 4. guane? hish xleh jadi. kene kurus jugak no matter what. nak kurus nak kurus!!

ok la dah ngantuk. byk gile nak taip tp ngantuk mengatasi segalanye. terus blurr. daa. lebiu diary ~

0 comments:

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review