Tuesday, May 25, 2010

Takde Tajuk

Posted by ImpianHomes at Tuesday, May 25, 2010
Reactions: 
jemaah subuh wit hubby. erobik ikut dvd paula abdul. gyler laju step dia. lg satu x silap dancer Dan Karaty. koreografer britney spears & ramai lg celebrity. yg ni ok ckit. step dia sng nak folo. Aku berazam nak erobik at least 3X per week lah. hehe jgn hangat2 tahi ayam sudey.. 


then masak. danish blk sek agama. mkn. ingat nak mop lantai but rasa nak phengsan penat. cancel la mop esok je.


basuh baju. mesin bunyik bising lagik. not sure why. few days back dh repair melayang rm280. ganti clutch. ni bunyi ape pulak? gedek gedek gedek. mcm ade coins sangkut but x nampak pulak. called mintak tokei tu dtg balik check. x dtg2 jugak since sabtu. hurmm kene folo up nih.


beberapa hari ni x sempat update blog. aku update tudei jela.. smlm (isnin) aku cat 2 bilik tido. ahd ni nak ajak hubby cat living room pulak lah. kaler ape cun ye. nak belek2 mag ID. best mag ni.


ahad - pagi p jog ber-4. blk tu mkn kat restoren behind klinik al-haj. pastu p beli cat kaler cream & cat minyak utk grill (betul ke eja ni?) kaler coklat cair.


sabtu - aku p erobik kat tasik cempaka sensorg. bebudak ni semua tido. abg ade klas part time. kak yani canceled nak dtg. heh. nak tido katanye sbb pagi tu ujan & dia x suke steps maridan. tp ekcelli by the time nak stat kul 8 tu ujan benti. met puan sapura.


*hehe sori la updates reverse back sbb x sempat nak update*


Ok back to SELASA 25 MEI 2010..
aku cek gmail ade email from SweetQaseeh nak oder FootDetoxPatch 100pcs.  Qaseeh nak if possible sampai khamis sbb jumaat cuti Wesak Day. ok sepantas kilat (acah je) aku gi poslaju. hehe


Sebaik saje blk from pos, cek gmail lagi. Norul lak email adik dia nk 100pcs. aiseh kolo tak leh aku poslaju sekali tadi. xpe la pagi2 sok aku poslaju ke mersing.

0 comments:

Post a Comment

Tqvm sudi komen yer.. :)

 

Farra Honeydew Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review